OVER MIJ

Mijn naam is Emma de Jongste. Ik ben 19 jaar oud en mag mij sinds november 2019 de trotse eigenaresse van De Jongste Media noemen.

Mijn liefde voor beelden maken begon op jonge leeftijd. Rond mijn tiende was ik al bezig met het maken van YouTube video’s in de hoop dat ik daarmee wereldberoemd zou worden. Ook was ik gek op animaties en werd ik elke ochtend extra vroeg wakker zodat ik in alle rust en stilte met mijn Lego poppetjes een stop motion video kon maken. Om deze reden ben ik gaan studeren aan het Cibap in Zwolle waar ik de opleiding Motion Design volg. Ik zit nu in mijn laatste jaar en hoop hierna vol aan de slag te kunnen gaan met mijn passie.

Ik ben breed inzetbaar en door mijn jonge leeftijd heb ik een erg frisse blik binnen uw bedrijf. Ik wil de wereld verrijken met niet alleen mooie, maar ook effectieve beelden. Dit door middel van bijvoorbeeld een fotoreportage van uw nieuwe product of een inspirerende bedrijfsvideo.

Ik heb een eigen studio waarin ik bijna dagelijks te vinden ben. Maar natuurlijk kan ik ook bij u langs komen op locatie en zelfs mijn studio meenemen. Neem een kijkje in mijn portfolio als u benieuwd bent naar mijn werk.

Jouw visie realiseren? Neem contact op!